Oostmaaslaan 898, Rotterdam

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

Met ca. 538 m² is dit absoluut één van de grootste en mooiste penthouses van Rotterdam! Gesitueerd in Kralingen, tegen het bruisende stadscentrum aan en natuurlijk met een weergaloos uitzicht over rivier de Maas en de beroemde skyline van Rotterdam.

OOSTMAASLAAN 898, AANGENAAM!
Dit weergaloze penthouse is gesitueerd op de 14e verdieping van appartementencomplex De Maasresidentie en behoort met een vloeroppervlak van ca. 538 m² tot één van de allergrootste penthouses van Rotterdam.

Niet alleen de grootte, maar zeker ook het uitzicht maakt dit object uitermate aantrekkelijk

De indeling omvat grosso modo:

entree ;

riante living met balkon ;

woonkeuken met balkon ;

zes slaap- annex studeerkamers waarvan twee met balkon ;

vier badkamers.

Dit XXL superappartement cq penthouse biedt alle ruimte voor een divers gebruik. Ook kantoor-aan-huis of bijvoorbeeld inwonende verzorging is uitstekend mogelijk.

PARKEREN
Optioneel zijn diverse privé-parkeerplaatsen - zowel op het buitenterrein als inpandig - te koop.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van dit penthouse is optimaal: binnen vijf autominuten van de A16/A20 (ring Rotterdam), maar ook op loopafstand van openbaar vervoer.

DISCLAIMER
Alle informatie - waaronder doch niet uitsluitend maatvoering - heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. XXL appartementen cq penthouses als deze komen slechts zelden op de markt. Serieuze gegadigden adviseren wij dan ook zeker een geheel vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Op afspraak is bezichtigen zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk.

Details

Transfer

Price
€ 1.950.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Penthouse, Apartment
Bottom floor
14
Build type
Existing
Build year
1991-2000
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
538m²
Volume
1494m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
6
Floors
1
Facilities
Elevator

Exterior areas

Location
Near waterfront, In town center, Clear view, Near waterway, In forest

Garage

Garage type
Car park, Parking spot

Location

[ { "address": "Oostmaaslaan 898", "zipCode": "3063 DL", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9172229, "lng": 4.5151522, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date