's-Gravenweg 28 f, Nieuwerkerk aan den Ijssel

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

Exclusieve, nieuw te bouwen vrijstaande villa type 'Engelenburcht' op Landgoed 's-Gravenhout, bestaande uit 10 prachtige villa’s op grote kavels van ca. 1.250 tot 2.580 m² eigen grond. Wordt u één van de nieuwe bewoners van dit prestigieuze project?

VILLA ENGELENBURCHT, AANGENAAM!
Engelenburcht is een exclusieve nieuwbouwvilla met tijdloze jaren dertig signatuur.

Van type Engelenburcht staan twee villa's op het landgoed geprojecteerd vanaf € 1.050.000 v.o.n.

* Sowieso de begane grond van de villa wordt standaard voorzien van vloerverwarming *

'n Impressie van de indeling:

BEGANE GROND
Ruime entree annex ontvangsthal ca. 18 m² met garderobe en toilet ;

riante living ca. 71 m², uitbreidbaar tot ca. 130 m² (!), onderverdeeld in een grote woonkamer met ruime woonkeuken (open of gesloten) en eventueel een aparte familyroom of televisiekamer ;

optioneel dubbele garage annex multifunctionele ruimte ca. 43 m².

1e VERDIEPING
Overloop met toilet ;

drie ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 42, 15 en 13 m² ;

twee badkamers.

2e VERDIEPING
Middels vaste trap bereikbare grote tweede verdieping met mogelijkheid voor diverse extra kamers.

TUIN
Villa Engelenburcht wordt gebouwd op ruime kavels van tot ca. 1.775 m² eigen grond ;

optimaal op de zon gesitueerd ;

diverse parkeerplaatsen op eigen grond ;

optioneel: enkele of dubbele garage annex multifunctionele ruimte.

LANDGOED 'S-GRAVENHOUT, ZO MOOI ZOU IEDEREEN WEL WILLEN WONEN
's-Gravenhout is gesitueerd tussen de Ringvaart en de ’s-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel, op ca. 5 km van Rotterdam-Prinsenland/Kralingen. We hebben het hier over een absolute toplocatie!

Niet voor niets wordt Nieuwerkerk ook wel ‘het nieuwe Hillegersberg’ genoemd. Want de woonomgeving is hoogwaardig en de faciliteiten zijn optimaal.

's-Gravenhout biedt u dan wel de allure van wonen op een landgoed, maar toch zijn alle voorzieningen nabij. Tal van scholen, winkels, openbaar vervoer, sportverenigingen en recreatiemogelijkheden (waaronder maar liefst drie golfbanen) zijn op een steenworp afstand beschikbaar.

Bovendien zit u binnen enkele minuten op de autosnelweg en is er een NS-station nabij.

En de bruisende metropool Rotterdam ligt op nog geen 5 kilometer afstand. Zo mooi zou iedereen wel willen wonen!

Dit prestigieuze project omvat vijf typen vrijstaande villa's:

- villa Engelenburcht (vanaf € 1.050.000)
- villa Pantheon (vanaf € 1.345.000 v.o.n.)
- villa Hadrianus (vanaf € 1.080.000)
- villa Marcellus (vanaf € 1.345.000 v.o.n.)
- villa Colosseum (vanaf € 1.060.000)

Er zijn tal van mogelijkheden om uw toekomstige woning precies conform uw persoonlijke woonwensen uit te voeren; denk hierbij ondermeer aan uitbouwen, kelder, dakkapellen, volledige keuzevrijheid keuken en sanitair, bijgebouw/kantoor/atelier, garage, onderheid terras, veranda etc etc. Informeer naar de vele mogelijkheden!

GUNSTIGE FINANCIERING
Via ondermeer Rabobank Rotterdam is een aantrekkelijke projecthypotheek onder zeer gunstige condities beschikbaar.

Met deze gunstige rentepercentages kunnen uw maandlasten inclusief aflossing zelfs nog fors lager liggen dan bijvoorbeeld in 2009 bij een aflossingsvrije hypotheek.

EXTRA ZEKERHEID
Alle villa's worden onder garantie van Woningborg gebouwd. De Woningborg groep verstrekt al meer dan 30 jaar waarborgcertificaten aan kopers van nieuwe woningen en is marktleider in Nederland.

PROJECTONTWIKKELAAR
Landgoed 's-Gravenhout is een ontwikkeling van de Van Houwelingen Rotterdam (VHR Groep), dé villabouwer van Nederland en welke ondermeer in Rotterdam als Capelle aan den IJssel reeds diverse succesvolle villaprojecten heeft gerealiseerd.

ARCHITECT
De villa's op Landgoed 's-Gravenhout zijn ontworpen door de architecten van A1 Ontwerpgroep uit Rotterdam, bekend om om tijdloze ontwerpen van tal van villa's door geheel Nederland.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Bij de artist impressions, tekeningen en kenmerken kunnen varianten worden getoond welke niet tot de basisuitvoering van de villa's behoren. Uitsluitend de getekende contractstukken zijn bindend. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend de uitgebreide documentatie aan.

Afspraken zijn zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk. Ook een bezoek (eveneens uitsluitend op afspraak) aan de nieuwbouwlocatie behoort tot de mogelijkheden.

Details

Transfer

Price
€ 1.050.000 v.o.n.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Development
Build year
2017
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
283m²
Plot surface
1.250m²
Other surface
43m²
Volume
980m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Floors
3

Energy

Energy label
A
Insulation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Fully isolated
Heating
Central heating, Heated floor
Heating boiler
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view, Sheltered location, In forest
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Extension, stone, Indoor, Parking spot

Location

[ { "address": "'s-Gravenweg 28", "zipCode": "2911 CG", "city": "Nieuwerkerk aan den Ijssel", "lat": 51.9502059, "lng": 4.6077834, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date